Zpět pod povrchem po kolena v lejnech
Anotace: Zpět pod povrchem..
Poslední rozloučení, poslední rána pěstí,
bolavé odloučení..láhev Rumu cosi věstí.
S propíchlou duší a zkyslým mozkem,
toulám se ulicí, oči zalité voskem.
Bolí mě hlava, bolí mě břicho,
zbyla mi ožralá sláva a věčné ticho.
Přečteno 317x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)