S baterkou v peřinách
Anotace: vzpmínky z dětství..
Krajem divokým jak by oheň voněl nachem,
kůň s nohou zlomenou v útěku plachém.
Bez vůně lesů, vod a zřídel,
jen pohlazení peřím andělských křídel.
Zármutkem spoután, ztracený to tvor,
v zahradě hesparidek našel ve zlatém jablku..mor
Jak těžký úděl asi nese Atlas.. strach?
a jak as bolí rány Perseovi?
Argó,skořápka houpající se na vlnách..
Kolumbus,Sindibád
a dětská touha s baterkou v peřinách..
Přečteno 305x
Tipy 1
Poslední tipující: Dimi
Komentáře (0)