Neexistující vzpomínka
Anotace: básníkova neexistující vzpomínka
Dále cestou nevyšlapanou kráčel.
Odkudsi a kamsi šel, sám nevěděl.
Byl to potulný poutník, tulák mu říkali.
Tenhle tulák, mnoho let světem cetoval.
Neznámí lidé ho čekali,
neboť z cest mnoho věděl, a mnoho znal.
Leč někteří to jen doufali,
a říci to do očí nedokázali.
Tuláka pohledy zahrnou,
a otázky jenmu podsunou.
Blíží se blíž, však slunce skrývá jeho stín.
A přichází tou cestou.
Tulák, co nikdy nikde nebyl.
Jen v té vzpomínce.
Šel od věčnosti ku věčnosti,
dále a stále. Byl a nebo nebyl?
.........
.....
...
..
.
Komentáře (1)
Komentujících (1)