Na Měsíci
Anotace: ..to stojí za to, ale doprava zpátky je poněkud obtížná..
Po zaprášeným cestám budu bloudit..
Na měsíci..
Hřát si ruce u vulkánu.
Jedna hvězda tady chybí,
Dávno už uhasli sice,
To nevadí.
A co kdyby?
Komentáře (1)
Komentujících (1)