Sny se různí
Všichni máme sny
a navíc každý jiné.
Z toho tedy vyplývá
jen jedno jediné:
Na jednoho šťastného
musí jeden smutný být.
A tak hledám člověka,
který díky smůle mé
hodně asi šťasten je.
Smůla moje, štěstí jeho,
to musí být úměrné!
Však já si nestěžuji,
Já mu radost jenom přeji.
Ať jeho sny se splní.
Ať má trávu zelenou.
Ať chodí také s Helenou.
A ať dlouho živ je!
Přečteno 424x
Tipy 1
Poslední tipující: lennerka
Komentáře (1)
Komentujících (1)