Cesta časem
Anotace: já vůbec nevím, kam to zařadit...?????????
Už končí den,
na nebe se dívám,
začíná můj sen,
který často mívám.
Chtěl bych být nahoře,
daleko tak strašně moc
dívat se na Zemi
v té kráse každou noc.
Tam v daleké tmě
sedět si na hvězdě
jen já se dívat dolů,
nikdo jiný kromě mě.
Bloudit si po hvězdách,
toulat se prachem,
plout si sám prostorem
a promlouvat s hvězdným jasem.
Pošeptal by mi tajemství,
jak cestovat časem,
věděl bych i v čem tkví,
jak neprokazovat se pasem.
Proplouval bych minulostí
a škrtal bych si seznam,
těch životních událostí,
ke kterým se neznám.
Pak už bych nemusel snít
o téhle cestě časem
a spousta pochybností mít
o budoucím štěstí našem.
Přečteno 276x
Tipy 6
Poslední tipující: Angee, sinoraLee, drsnosrstej kokršpaněl, Ctěný pán, Traci
Komentáře (2)
Komentujících (2)