Myš Lenka
Na okamžik mlhavý
Myšlenka vlezla do hlavy
Mohu ji sevřít do náručí
Však ona
Na mě ještě křičí
Zdálky je slyšet příliv zla
V myšlence se to nepozná
Dívám se, jaká propast je to
ve mně
A to už brzo bude léto
Oheň by srdci zaplakal
Já nechápu ho, kde se vzal
Kudy si najde cestu ven
Jak duch
Huš, a Živote, buď spokojen
Přečteno 290x
Tipy 9
Poslední tipující: Ctěný pán, Kozoroh 1, jedam, j.c., Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)