Anotace: Zastav se, naslouchej a dívej se a možná se budeš divit, co se děje kolem tebe.
ty obrazy mají takovou pohádkovou formu..hezkých věcí si všímáš :)
13.04.2008 11:39:00 | kokeš od pana krbce
Zastavit se v tom shonu, nechat myšlenky volně plynout a otevřít oči dokořán a pak už jen vnímat...měli bychom to dělat častěji...
13.04.2008 10:00:00 | Lorraine