Bez cenzury
Anotace: napsáno 17.12.1998 opravdu bez cenzury
Rozbij ten led !
Ten co ti brání.
Zmrazené touhy
a děsivá zdání.
Led, který vysává
teplo ze života.
Pomalu zabíjí
stejně jak samota.
Led co tě pořeže,
ostrý jak nože.
Krev kape na zem
ze smrtelné lože.
Otevři oči !
Přervi ty provazy !
Ty co ti brání.
Chtěl jsi být vítězem
rytířských klání.
Oprátka na krku
spletená z všednosti.
Ruce máš za zády
svázané marností.
Provazy z konvence
připoután ke skále.
Křídla máš zlomená.
Krev teče kanálem.
Tiše umíráš !
Zabij ty lidi!
Ty co ti brání.
Žít si a milovat
podle svých přání.
Lidi co přináší
bolest a smutek.
Možná tím uděláš
jen dobrý skutek.
Až jednoho rána
tu bude zas čisto,
pak pro TEBE na světě
nezbyde místo.
... a odejdeš.
Přečteno 336x
Tipy 14
Poslední tipující: Kelly Lattinová, Charibeja, toužím.jít.dál, Belmon, Romana Šamanka Ladyloba, kokeš od pana krbce, saddova, Verena, Lachailla, bez nápadu na přezdívku...
Komentáře (7)
Komentujících (7)