A život jde dál...

A život jde dál...

Anotace: Snad bude lépe?!

Proč odříkat se života
a všeho co k němu patří
nic nikdy není ze zlata
když osud se z bídou bratří.

Když ohlédnu se za sebe
tak nevím kam jsem došel
a to nejlepší z roků svých
tak bez užitku přešel.

Tak hledám lásku ztracenou
tu jenž mi tolik schází
a osud rukou nevlídnou
mi pod nohy klacky hází.

Tak myslím často na sebe
co osud za hru se mnou hraje
jak těžké je být bez Tebe
a bez domovské stáje.

Vladyky XXX
Autor vladyka, 13.04.2008
Přečteno 246x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., takova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Nevím, co na to napsat ... je těžké být sám, je těžké žít bez lásky ... je těžký život sám o sobě.

13.04.2008 14:23:00 | NikitaNikaT.

líbí

Píšeš pěkné básničky

13.04.2008 12:45:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel