Verše lásky
Anotace: Šeptám...:)ale psst!:)
Tvé útržky hlasu,
pokroucené dálkou,
padají mi do vlasů,
zaslepené láskou.
Šeptají něžná slovíčka,
lechtivá a hezky znící,
šepty šepty do ouška,
jsou to hlásky lidí snících.
Šplhám po tvém srdíčku,
chci si jej vydobýt,
zpívám o tobě tesknou písničku,
tvé srdce je pro mě blahobyt.
Uspávám tě verši lásky,
usínáš mi v náručí,
hezká tvář lemovaná vlásky,
jsi má láska z podzámčí.
Mimo realitu mimo prostor
odvíjí se naše milostná zápletka,
v přítomnosti líbáme obzor,
já jsem tvůj konzument
a ty má sladká dobrůtka.
Přečteno 257x
Tipy 2
Poslední tipující: Isobel
Komentáře (1)
Komentujících (1)