O životě a osudu.
Anotace: Tak nějak to vnímám...
Když podívám se za sebe
můj osud na srdci mi leží
ač zima vůkol nezebe
důvod k radosti mám stěží.
Když už tolik bylo špatného
a v mém životě tolik křivdy
pak hledám lásku druhého
jen ta pomůže mi z bídy.
Já raduji se z života
i když mnohé je mi trnem v oku
vždy když mi osud život zamotá
pak napíši smutnou sloku.
Jen z lásky se sice život neskládá
ale za peníze se cit koupit nedá
a ta tam je dobrá nálada
když co měsíc ůčty skládám.
Oč lepší je věrně milovat
než bez lásky v penězích se topit
a láskou bohatým se udělat
a každé malé radosti se chopit.
A tak pomalu stárneme
ač bohatství nebylo nám dáno
přec nade vším hůl zlámeme
a vítáme každé nové ráno.
Vladyka 02 08
Přečteno 268x
Tipy 8
Poslední tipující: Lachailla, Caracol, Psavec, NikitaNikaT., takova
Komentáře (3)
Komentujících (3)