díky vykouzlil jsi úsměv na mých rtech.S věkem tohle podle mě nemá nic společného, jsem nespokojený pesimista, ale vím, že moje problémy jsou malichernosti a na světě se mají lidé hůř.To mě drží nad vodou, idkyž to zní sobecky.Moje básně jsou jen obrazy.Ne vždy smrt beru jako smrt.Smrt může být začátek něčeho nového nebo jen konec jedné etapy, stejně tak i život.
13.04.2008 14:54:00 | Breakthru
Líbí se mi....pěkné obrazy a slušné obraty. jen my nějak nesedí tvůj věk k tomu textu...chlape vzchop se a běž žít!!!
13.04.2008 14:48:00 | Jacues W. Moucheron