Anotace: .......
duše na prodej...někdo mi jí vzal..pomačkal a prodal...koluje nocí od zákazníka k zákazníku a nebe plné hvězd a otazníků...
14.04.2008 10:20:00 | Noc17
Nekonečna popřených bolestí a nikdy do dna nevyplakaných slz...jsou jako klamavý reflex odrazu vlastního já ve výkladní skříni pitomých tretek života vystavených na odiv unavené ulici...kde pokaždé ztrácím své naivní JÁ...!!!!!!!...
14.04.2008 08:33:00 | rolon
prodat duši..... nevim.... ale aspon po smrti bych chtěla mit klid... - proto se přece umírá..?
13.04.2008 18:19:00 | stmivani.na.lepsi.casy