Jako duše bez těla
Anotace: Autorství myšlenky připisuji autorce jménem just me. A děkuji za inspiraci ;)
...
Jsem jako duše bez těla,
nenapadná a nesmělá
Jsem jako duše bez těla,
vlastní touhou zvlčelá
Jsem jako duše bez těla,
ta kila už mě netíží
Jsem jako duše bez těla,
stávám se zdrojem vašich potíží...
Jsem jako duše bez těla,
pravidly se neřídím
Jsem jako duše bez těla,
svět? ten ať se podřídí
Jsem jako duše bez těla,
volná jak propuštěný pták
Jsem jako duše bez těla,
letím... je to tak
A vy všichni spoutaní
vašimi vlastními těly
vemte své duše do dlaní
a vypusťte je - tolik by chtěly
Jsem jako duše bez těla,
hodna vaší závisti
která duše by nechtěla?
však většina z vás to nezjistí...
Jsem jako duše bez těla,
když mé tělo řídí svět
má duše létat si zachtěla...
no...
občas musím letět zpět...
Přečteno 369x
Tipy 19
Poslední tipující: Martas1985, el viento, Aka Kiss, Kapika, verunča, Spadlá z nebe, prostějanek, Princezna.Smutněnka, Someday, Bíša, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)