Anotace: nevim, co k tomu napsat..prostě jsem se ptala proč...:-)
Procházím se nocí, tmou,
a hvězdy nade mnou svítí.
Já v hlavě se ptám,
proč kvete kvítí.
A co je to Slunce,
jakto, že svítí...
Proč v létě ráno rosa padá
a v zimě mráz.
Proč já se tady schovávám
a utajuji žas
z té krásy veliké...
Je to moc hezkÉ ale to: "Procházím se nocí, tmou,
a hvězdy nade mnou svítí." Bych změnila na: "Procházím se nocí, tmou,
a hvězdy svítí nade mnou".
Ale vážně se mi to moc líbí!