Vítám tě...
Vítám tě můj příteli,
shledávám Tě znovu,
tenkrát jsme spolu pili,
na společném lovu,
o život se bili,
oblečen já v kovu,
jizvy v tváři zbyly.
Poušťní zákony neuprosné,
horko vysálo zlost,
spojily podmínky nuzné,
zničen nenávisti most,
vytvořen přáním rodiny,
za zlomenou klíční kost,
v bitce o ruku dominy.
Vítám Tě můj příteli,
dnes stojíme zde naposledy,
rudý palcá zla,
proti modré čepeli,
dnes rozhodne se Osud náš,
kdo padne do kaluže krve...
a okusí svobodný život!
Přečteno 338x
Tipy 4
Poslední tipující: Manon.H, Ctěný pán, veronicie
Komentáře (2)
Komentujících (2)