Snad pouhá zmínka
Jak héliový skřítek píská do ztracena,
Jak lastura mořská prázdná je zcela,
Tak taková chudoba mysli bloudí nedržena
Putuje zemí, putuje nebem
Pak na římsách sedí, do duší hledí
Smyslnost kouzel tužeb a něhy
Rozdrtí mozek do pouhé pěny
(pak milujte bublinky)
Přečteno 315x
Tipy 12
Poslední tipující: GM, jedam, teranosaur, Ctěný pán, Romana Šamanka Ladyloba, trrtrr, Kávový Poutník, WAYWARD
Komentáře (5)
Komentujících (4)