Anotace: báseň ze sbírky Šest pět; zde je jedna otázka k zamyšlení: "Stojí vůbec za to vidět tento svět?"
Sbírka: Básně Šest pět
pokus o kousek lyriky ale provedeno vcelku v hezkých verších... líbí... a stojí za zamyšlení...
jestli stojí za to vidět tenhle svět? ale jo... já si neumím představit, že bych ho neviděla - vždyť jsou na světě i hezký věci, západ slunce, úsměvy kamarádů a tak... a krom toho, zavírat oči před zlými věci je jako snažít se ukrýt před pravdou... pro mně stojí za to vidět svět jaký je. ;)
12.07.2008 15:16:00 | lennerka