Cesta vede k cíli
Cesta vede k cíli
někdy jenom chvíli.
A miliardy kilometrů
ujde dobrých kroků,
než bys řekl švec.
Tomu, hochu, věř!
Stovky zlých let
zavedou tě zpět,
zpět na cestu,
zpět na cíl.
Trvalo to ale dýl.
I cesta může být start.
Dva či jeden yard –
špatných kroků miliard!
I cesta může být cíl
jeden ze sta ji zabalil
a taky žil!
Přečteno 458x
Tipy 2
Poslední tipující: lennerka
Komentáře (2)
Komentujících (2)