Nevěrného žena mrtvá
Než to vzdáme,
city předstíráme.
Něž to skončíme,
si jen nalháváme,
že to šanci má.
Nechceš řvát?
Běž do kostela.
Žena zesnula!
Zvony bijí.
Poslední ze zmijí
zemřela!
I smutek je lež.
Pravda zmizela.
Byla na přítěž.
Lidstvo zmrzela.
Polib je než
v prach se promění.
Přečteno 312x
Tipy 2
Poslední tipující: lennerka, fuu
Komentáře (2)
Komentujících (2)