Vždy na konci dne
bilancuji s časem-
tedy přemítám
co vše stihla jsem
Moc toho věru není
když si to uvědomím
Je to k zešílení!
Kam se podělo mých 16 hodin?
Tak den po dni za hlavu hodím
Tak na konci dne
s pláčem bilancuji s
časem
Běda-nic nestihla jsem!