nehodnotím báseň po slokách,buď se mi líbí nebo ne ale
zareaguji,mě se zrovna ta poslední moc líbí,,nerozumím téhle..Zas a zas jen
pouhá slova
jež bezbřehou vyvalí
a zatopí
a zničí vše
v širokém údolí.
15.04.2008 08:15:00 | takova
Stromboli? Hmm...ale pozor, každá aktivní sopka může vybuchnout, jako třeba Krakatau!
14.04.2008 16:07:00 | Chancer