Jsem strom ...
Jsem strom co v zemi zakořeněný je
A svými kořeny silnými
Rodnou půdou Literu prorůstám
S ní srůstám
Vím co je to být se zemí nerozlučně spjatý
Znám co je to z ní sílu brát
A umí jí i předávat
Přečteno 389x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
Komentáře (5)
Komentujících (2)