Anotace: mandala
Sryte zoufalstvi? Je zvlastni ze kazdy kdo pise at chce ci nechce odhaluje sam sebe,nejsou to jen verse ale je to vic,je vnich duse basnika,jeho bolest,radost,laska,zklamani. Nejsou chladne,nemuzou byt. Me se to libi,je to lidske,plne umelce,ktery trpi a takhle to rika svetu. Omlouvam se ze pisu bez hacku ale v anglii hacky nejsou.
Kritika je dobra vec ale ne kazdy je dobry kritik
17.04.2008 13:06:00 | ANT
Forma je celkem zajímavá, člověk se s ní tady nesetká tak často, ale že by to byly nějaké orgie pro mou duši, to se také říci nedá.
14.04.2008 13:34:00 | CorrimsonTom
A nebo tam všechno má naopak svůj smysl, ale to by asi řekl každej, kdo něco píše, že? To není obhajoba. To je jen zoufalost vyjádřená trochu jinak...
14.04.2008 10:37:00 | Jasmin de Paris