Rusko se také nemá proč radovat, jako studnent ekonomie Ti mohu vysvětlit proč :-))) Jinak báseň úsměvná :-)
14.04.2008 22:32:00 | Ctěný pán
Já si taky nestěžuju :-) Ale pořád jsme ještě hodně slabí vůči vyspělým zemím jako třeba Japonsko...ale tím se nenechme odradit!
14.04.2008 16:10:00 | Chancer