Břicho
Anotace: TO byste nevěřili, co mne inspirovalo k témto veršům :-)
Sbírka:
Krajíc života
Rybníček bez břehů
a čápi ve střehu
loví kvákající žáby
a rybník bolestí sténá.
Tvář bílá jako stěna
zpovídá tečku uprostřed
zvlněného pole
a mračící se holé
mládě jednorožce
úkosem červánků na pokožce
rozráží kůži z jejich stěn.
Ptám se : ,,copak Tě trápí
malý rybníčku?
Máš smutný úsměv na líčku."
Neodpověděl, jen tiše zaplakal
a darů se vzdal.
Přečteno 472x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, sluníčko sedmitečné
Komentáře (0)