Hodně mrtvá věc
Anotace: Toto mne napadlo skoro v polospánku...
Sbírka:
Krajíc života
Ta věc vapadala živě
jak ještěrka v pivě
a přesto hodně mrtvá
utopená.
HOdně mrtvá věc
v očích pták a klec
zdála se živá
snívá.
Divadlo ve dvoře
kuchařka v zástěře
a hodně mrtvá věc-
v polévce utopenec.
Přečteno 405x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, sluníčko sedmitečné, CorrimsonTom
Komentáře (1)
Komentujících (1)