Za koncem
Anotace: ..Brána a v ní čtyři zámky,jeden dovnitř a tři ven...
Pročítáš si mezi řádky
román psaný někde v dálce,
krátce dlouhý, dlouze krátký,
se Tvým jménem na obálce.
Další konec jedné části,
divný pocit prázdnoty.
Čas je venku z Tvojí pasti.
Však neuvízl jsi v ní Ty?
Malé části Tvojí mysli
v labyrintu emocí.
Východ na něm nezávislý.
Proč se stáčíš za nocí?
Prázdná půlka jedné stránky,
prostor někde za koncem.
Brána a v ní čtyři zámky,
jeden dovnitř a tři ven.
Jeden klíč ji přece musí...
Otočíš jím nazpátek?
Nejistota, která dusí.
Co přinese začátek?
Přečteno 320x
Tipy 5
Poslední tipující: Equus przewalski, Bíša, WhiteSkull
Komentáře (0)