Jednorožec GMO
Anotace: … čára přes rozpočet …
Zlepšoval jsem genom
Jednorožce Pegasem
jasnovidný roh a křídla
zrak jak karlovarská zřídla
Představa se hnala všem
hlavou tehdy jenom
Kdybych však měl předem páru
že příroda tlustou čáru
přes rozpočet udělá mi
/Nečtěte dál jste-li dámy!/
věnoval bych více času
pšeničnému veleklasu
nehonil se za Nobelem
jak na růže s vodním dělem
napříč bájným Parnasem
s kontroverzním ohlasem
Co se strašně málo tuší
je souvztažnost křídla-uši
a tím spíše původ rohu
Snad jen pravdu napsat mohu
Jako vědec říct to musím!
Mějte oči otevřeny!
/Dámám se tím možná zhnusím/
Místo křídel velké uši
po rohu se slehla zem
Kdo chce ať se v čelo buší
Některé to možná vzruší
Jiní možná řeknou Fuj!
/Nečtěte dál jste-li ženy!
Slečny ať si zacpou uši!/
Zrodil se tvor postižený
Osel s dalším ocasem
Cuatroslechos doublechuj
Přečteno 275x
Tipy 8
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Romana Šamanka Ladyloba, Danah, Bíša, hanele m.
Komentáře (2)
Komentujících (2)