Mě to přípomnělo takovou tu lidvoku:---
Zatím tři bíle vrány pěkně za sebou, spolu jdou, někam jdou, do rytmu se kývají.........
nedojdou, nedojdou...
15.04.2008 18:27:00 | anti-HERO
jednou najdeš svý hejno, nebo zjistíš, že vlastně jiné vrány nepotrebuješ ...
15.04.2008 17:53:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Černobílá vrána? Vrána je černá, nebo šedá (vlastně černošedá), a pak ta pověstná bílá. Takže černobílá. Hmmm!
15.04.2008 17:40:00 | Juan Francesco de Faro
Ten opakující se riff:
Zkus se ... projít.
Najít ... svojí.
To docela oživilo tuhle báseň. Geniální tah. A co se týče obsahu... tak mě nic nenapadá na jednu větu. Snad jen,že každý strom rostoucí do nebes má i své temné hluboké kořeny ;)
14.04.2008 21:09:00 | dead-head