Kríž...
Čierne veci rozložené na mojej posteli,
je tak ťažké tomu uveriť.
Len chvíľka a všetko pominie.
Vreckovky prichystané na stole,
málokto pozná to moje príslovie:
Moja duša bez tvojej zahynie.
Prší,slzy splynuli s kvapkami dažďa,
no pohľad na Tvoj kríž slzy kvapky vraždia,
Čože sa to vlastne deje v tejto chvíli???
Je po všetkom,je koniec,stojím v žiali,
Tvoj úsmev sa mi už nevzdiali,
Ten však neuvidím už nikdy...
Přečteno 316x
Tipy 5
Poslední tipující: Ria, Psavec, fuu
Komentáře (3)
Komentujících (3)