Moje princezna odešla...
Anotace: Každý jednou dospěje...Pak už je ale těžké hledat v sobě ty malé děti...
Všechno se změnilo,
už není ta malá,
přemýšlí co stát se nemělo
a na co si hrála…
Chtěla být princeznou,
která spasí svět,
tvář by měla líbeznou,
bez přibývajících let.
Navždy malá,
s úsměvem milým,
před zrcadlem stála,
s křídlem bílým…
Ale teď tu není.
Stojí tu někdo cizí!
Ta malá dospěla,
princeznu už v sobě nechtěla.
Přečteno 298x
Tipy 1
Poslední tipující: mauvais-ange
Komentáře (1)
Komentujících (1)