déšť
Anotace: po dešti se dýchá lépe
Kape déšť
a padá moje úzkost,
kapy kap
ta malá bestie
vyhledává moji blízkost
Poněkud vlezlá partie
mokrá jsem na kost
Vyděšená z chladu
bez citu a lásky
čím dál větší pocit hladu
po slůvkách vzácných tak
MILUJI TĚ,MÁM TĚ RÁD
Déšť zalévá mi smutek
ten klíčí stále dál
tančí na okeních římsách
skutek ,,utek"
a někdo z nás asi lhal
Kapy kap
z výšky duha padá
oblečena v pastelových barvách
bránu k slunci zvedá
zůstává jen louže vzpomínek
a místo deštníku
jen vlastní víra
osuší ti duši
Přečteno 296x
Tipy 6
Poslední tipující: Puck, Bíša, V e r u n k a, m-maybe
Komentáře (1)
Komentujících (1)