Půlnoční město
Anotace: Večerní emoce vetkané do řádků
Půlnoční město nad městem vlaje
Půlnočním městem nad všechny kraje
Půlnočním městem hvězda k zemi padá
Půlnoční město s cestami do neznáma
Půlnoční města od pohledu zrádná
Půlnoční město své účty skládá
Půlnoční město se srdcem v kameni
Půlnoční města se spoustou znamení
Půlnoční města kde vůbec pramení
Půlnoční město co tě má v zajetí
Půlnoční město pryč všechen shon
Půlnoční města hra v akordeon
Půlnoční města hra světel a stínů
Půlnoční město drží tě v splínu
Půlnoční město s pocitem samoty
Půlnoční města s nabídkou nahoty
Půlnoční města se spoustou objetí
Půlnoční město s archivem století
Půlnoční město plné ideálů
Půlnoční města rozplynou se k ránu
Přečteno 286x
Tipy 4
Poslední tipující: Judita
Komentáře (6)
Komentujících (6)