Hledám cestu
Anotace: motiv: Kráska a zvíře...
Hledám cestu zpět,
jediné nadechnutí,
kdo utrhl ten květ,
odvěké prominutí.
Jsem zvíře noci,
poutník v šeru,
jsem růže po půlnoci,
slavík na břehu.
Zvíře prokleté,
kráska vězněná,
světem divoké,
touha zlomená.
Jsem naděje,
nikoliv osud,
kdy to poměje,
příteli – odsud!
Šrámy jsou krvavé,
kletba dávná,
rty její naběhlé,
princezna rázná.
Zázrak spasení,
pohádka končí,
náznak souznění,
Oni se loučí.
Přečteno 284x
Tipy 13
Poslední tipující: fuu, Vlk v rouše, Bíša, Petbab, Wyrda, WhiteSkull, Faňule, /cnz/, estrellita
Komentáře (1)
Komentujících (1)