Iluze
Zkus na chvilku zavřít oči,
zjevit se tam, kam sny tě vedou,
kde kolem tebe svět se točí,
kde můžeš kohokoli vzít s sebou.
Zkus být chvilku šťastná,
bez smutku, bez žalu, bez slzavé tváře,
Nemyslet na zklamání, na bolest, na utrpení.
Zkus na chvilku zavřít oči,
usmát se i s ubrečenou tváří,
vždyť víš,
že i v tvé duši slunko září.
Zkus být chvilku šťastná,
bez smutku a utrpení,
na nic nemyslet.
Zavři na chvilku oči,
a věř, že zase jednou bude líp...
Přečteno 330x
Tipy 5
Poslední tipující: PPetrushka, cevert, qpal
Komentáře (1)
Komentujících (1)