KONTRASTY
Život je plný kontrastů
život je plný facek...
kdo čeká pohlazení,
dostane pod nohy klacek.
Zakopneš o něj
a padáš k zemi.
Něčí ruka tě zachrání.
Pohlédneš vzhůru
a co nevidíš,
tvůj domnělý nepřítel
ti v pádu zabrání.
Přečteno 316x
Tipy 7
Poslední tipující: Taog, estrellita, Juan Francesco de Faro, WAYWARD, cevert
Komentáře (3)
Komentujících (3)