ŽÍZEŇ
Jen chvíli znít
a v harmonii tónů
a v harmonii citů
a v harmonii žízeň mít
a dávat klid
a dávat blaho
a u srdce hřát
ať si může každý vzít
z mé potrhané duše
z mých snů
z mé bolesti
ať vezme si každý
co kdo chce
po čem touží
u čeho se zalyká
že až oči mhouří
Přečteno 287x
Tipy 7
Poslední tipující: Taog, estrellita, /cnz/, WAYWARD, cevert
Komentáře (4)
Komentujících (4)