Až jednou nebudeš chtít dál
Dřív než si pro tebe přijde,
chci tě dlouze políbit
a vdechnout ještě málo času navíc
ze svých přesýpacích hodin.
Nemůžu vědět na co teď myslíš
a vidím ti do srdce.
Zavřený v posledním pokoji,
opírám žebřík k nebi tak vysoko.
Poslední krok,
končí na římse pod tebou.
Jsem tak malá.
___________________________
Až jednou nebudeš chtít dál
PŘEDSTAVÍM VÁS
A slibuju, že to nebude bolet.
Přečteno 358x
Tipy 24
Poslední tipující: Kapka, poustevník Jirka, Woski, Iva Borecká, zzlatý, Lady Carmila, Dessinateur, Churry, Vlk v rouše, Taog, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)