Výmluva? (Veverka?!)
Anotace: ... není veverka jako veverka ...
Veverka byla důvodem
proč jsem místo na návštěvu k lidem
zamířil do lesa
Veverka nebyla důvodem
ale jen výmluvou
abych skrz koruny stromů
zahlédl nebesa
Veverka?
Veverka!
Ta s chlupy
i ta bez…
Přečteno 259x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, cevert, Noc17
Komentáře (2)
Komentujících (2)