Déšť
Anotace: Vlastně to ani není úplně báseň, avšak lepší zařazení pro to nemám..
Slyšela jsem hudbu..
Hrál ji déšť,
jenž kutálel
se mi po tváři
v potůčcích stékal
někam k nebi
a rozzářil se
v HVĚZDY
(po linkách
do notové osnovy)
a ta tichá symfonie
barvila mou duši
a otvírala bránu pohádkám
(těm, co občas končí šťastně)
a mně se už nechtělo křičet
ba ani plakat
jen zasněně poslouchat
tichou hudbu deště..
Přečteno 279x
Tipy 2
Poslední tipující: china white
Komentáře (0)