Chvění
Slova jsou
Jen odrazy
Těch nejbližších
Oblázků
Za zuby
Jen je sebrat
A hodit na stůl
Ať ukousneme další minutu
Z času co nám zbývá
A kola z nejhlubších
Hladin
(Co kruh to chvění)
Nám mezi prsty
Uniknou
Mezi slovy
Mezi pohledy na hodinky
Mezi potřebami konců
Další minuta
A platím
A musím už jít
A zítra zase
Znovu
Den bez chvění
Přečteno 353x
Tipy 15
Poslední tipující: Squat_the_world, Jen tvůj anděl, fialová, hanele m., Favi, Psavec, Danah, Rayzz, just me, /cnz/, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)