Quo vadis, Domine?
Anotace: Básnička o tom, že lidé vždycky chtějí to co nemají, a když to dostanou, chtějí to, co měli předtím.
Quo vadis, Domine?
Zeptal se a čekal odpoveď.
Quo vadis, Domine?
Žil a chtěl vědět, co je Smrt.
Quo vadis, Domine?
Stál před Nebeskou branou a hledal Život.
Quo vadis, Homine?
Zeptal se a odpověď nepotřeboval
Přečteno 314x
Tipy 3
Poslední tipující: Findë, Pavelpaja
Komentáře (1)
Komentujících (1)