Anotace: klikejte taky...
Ahojky...dlouho jsem tu nebyla...nějak nevím, ale umíš hezčí věci. Já nejsem žádný odborník ani znalec, ale připadá mi to,jako když to napíše dítě ze třetí třídy. Ale možná je to jen můj dojem. V každém případě Ti přeju hodně zdaru...moc toho poslední dobou nepíšeš, snad Ti nedošla ta pravá inspirace :) Byla by to škoda :)
19.04.2008 10:53:00 | jaaa
nejsi ty náhodou komediant?...:-)))šmarjáááá a víš ty cooo???...budeš mít od toho ovladače palec jak přadlena..úúúúplně placatej...:-P
17.04.2008 07:06:00 | Majdi