Lidi? Stačí jen jeden..
"Chybí mi něco jako..." se pak rychle mění na "mám spoustu úžasného..."
17.04.2008 18:26:00 | Šerpík 1
správně liv...správně...je třeba se otevřít ovšem nejsem si jistá jestli jsme to my, kdo ti můžeme pomoci:-) no...aspoň duševně ano...krásně si to napsala...upřímně.. a krásně:-)
16.04.2008 21:32:00 | Lady Carmila