Tma na okenní římse
Anotace: Básnička z mého románu :)
Tma se prochází
po okenní římse
Záclony větrem vlají
a já nedivím se
že okno se chvěje -
má ze tmy strach
a já něžně ti stírám
rosu na řasách
Tma se prochází
po okenní římse
snad brzy spadne
když nedrží se
Spadne jak slzy
ta ranní rosa
Schová se do dne
s hlavou pštrosa
Ty usneš klidně
v úlevném úsměvu
bez strachu ze tmy -
za světla - bez hněvu
Však...
tma ještě se prochází
po okenní římse
Ještě pár hodin -
dýl nezdrží se...
Přečteno 263x
Tipy 8
Poslední tipující: Lité, Isobel, Moonlight7, /cnz/, hanele m., Psavec, Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)