ONA

ONA

Anotace: krátky čas som si myslela že kdesi v tebe tlie môj dotyk

plavím sa po akomsi mori
už dosť dlho a jediným spoločníkom
je mi ona
nemám tušenie kde sa tu zrazu vzala
asi sa zrodila zo mňa v tej víchrici
čo presvišťala okolo
mám ju rada... sedí na okraji
tej bárky čo som krvopotne
postavila z niekoľkých pováľaných stromov
objíma si rukami kolená a neustále rozpráva
musím sa smiať keď sa na ňu dívam
ako jej vietor kmáše pramienky vlasov
a bije ju nimi po tvári...jej to nevadí
chce ma rozptýliť a keď myslím, že už nedoplávam
hrozí mi drobnou pästičkou
ešte sa nestalo, aby ma nevyrvala spomienkam
alebo žralokom lačne hľadiacim z tej veľkej vody okolo
kúpim jej prstienok a stuhu do vlasov
a vezmem ju na ruské kolo,keď budeme v bezpečí
a naučím ju vyšívať monogramy na vreckovky
a samzrejme preskočiť plot
to je dôležité
a koncom leta uvarím klasy kukurice
budeme ju obe objedať...
spolu
ona...vie byť aj tíško
keď zaspávam napríklad...
hladí ma po líci a zaryto mlčí...
alebo si spieva armstronga... to nemám rada
vtedy nespokojne zamrnčím a ona prestane
viem že keď zaspím, zasa si ho zaspieva
lebo podľa nej je world wonderful...
podľa mňa tiež... ak je v ňom ona
už dávno som jej dala meno...
volá sa
andrea
Autor sophia92, 16.04.2008
Přečteno 314x
Tipy 15
Poslední tipující: Pavelpaja, jedam, kulishak, WhiteSkull, excited, /cnz/, Psavec, vodnař, Petbab, hanele m.
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Áno,napriek tomu,že ľúbim rýmovačky...

19.04.2008 21:49:00 | džemo

povedla se ti . krásná past jak se chytit a přečíst si tě celou. udělám to, slibuju;-)

19.04.2008 00:03:00 | kulishak

čtu si to už poněkolikáté a stále v tom nacházím něco nového...

překrásné..

18.04.2008 09:08:00 | excited

toto je akoby z môjho sveta

16.04.2008 08:57:00 | Petbab

tuhle mám ráda... je kouzelná...

16.04.2008 08:43:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí