tak to je bomba...klobouk dolů SuprTipec a navrch kilo jak za starejch časů...
16.04.2008 21:19:00 | jedam
Wow, po dlouhé době jsem tu a hned takováhle pecka! Jdu si radši brnkat na banjo...
16.04.2008 16:13:00 | G.P.
Jedna z nejlepších, co jsem v poslední době četla. (asi přestanu psát) :)
16.04.2008 11:13:00 | Koprtinka
Znáš to ...
Bůh byl zrovna u Chucka Norrise
kde si rozdělovali úkoly
Chuck se dost hádal
a moje babička zrovna
ochutnala zelenou uniformu
do konce života pak
byly vidět zelená vlákna
jak táhla přes její duši
zemědělec učenec
pohnojil co se dalo
kouř z cigaret byl jedinej
kdo svobodně stoupal ke hvězdám
já se učil zavazovat tkaničky
na botech co měly sucháče
ségra rostla jako z vody
co by nikdo nepil
a země pohltila všechno
co rostlo zpříma
16.04.2008 10:43:00 | smudlinek
Tak tohle je výborný, dobře zpracovaný a navíc s o u h l a s í m. Churry
16.04.2008 10:22:00 | Churry