Anotace: Těmito slovy začínala jedna smska co jsem nedávno dostal...tak jsem změnil úhel pohledu dal trochu vzpomínek a vzniklo co vzniklo...
na zítřek zapomeň? ale to by pak mohla být dost velká rána... raději ne, díky.
21.04.2008 00:02:00 | ni.va
ne.. paskvil opravdu nevidím...
méně sebekritiky :)
perfektní počtení :)
18.04.2008 09:48:00 | excited
Svělá básnička... doufám, že budeš dostávat víc sms, co Ti vnuknou myšlenku.. :o))
16.04.2008 11:55:00 | labuť
Jasně, smazat paskvil. (tím myslím to "slovo paskvil" v anotaci), ne celou básničku :)
16.04.2008 11:07:00 | Koprtinka
... já ne trpaslíku ... a wotom to je ...
... představa s touhou ... milují se ... lalalá
16.04.2008 10:49:00 | Marcella